Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Єдиний податок: понад 558,4 млн грн – надходження від аграріїв до місцевих бюджетів Дніпропетровщини

, опубліковано 12 грудня 2023 о 08:48

Протягом одинадцяти місяців поточного року сільськогосподарські товаровиробники поповнили місцеві бюджети Дніпропетровщини єдиним податком на понад 558,4 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на понад 251,5 млн грн, або на 82 відсотки. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.
Наталя Федаш подякувала платникам за своєчасно сплачені податки і звернула увагу, що 08.12.2023 набрав чинності Закон України від 09 листопада 2023 року № 3453-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок». З урахуванням змін, внесених, зокрема, до Податкового кодексу України, відновлено проведення документальних перевірок. Тому платникам необхідно сумлінно виконувати свої обов’язки по сплаті податків, зборів та платежів і чітко дотримуватись вимог податкового законодавства.
«Робота в правовому полі, без порушень, забезпечує бізнесу належне проведення господарської діяльності, а отже і відсутність причин для проведення перевірок», - зазначила очільниця податкової служи Дніпропетровської області.