Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП – зручний формат податкового сервісу для платників

, опубліковано 08 грудня 2023 о 10:59

Нещодавно за участі фахівців Павлоградської ДПІ, Солонянської ДПІ та ДПІ у м. Покрові Головного управління ДПС у Дніпропетровській області мобільний ЦОП здійснив виїзди до торгівельних об’єктів, розташованих у м. Павлограді (вул. Водопровідна), м. Покрові (вул. Джонсона Бориса вул. Соборна, вул. Центральна, вул. Максимчука, вул. Шляхова, вул. Івана Федорова, вул. Водопровідна, вул. Івана Малки та вул. Київська), селищі Святовасилівці Святовасилівської сільської ТГ.

Під час комунікацій податківці розповіли представникам бізнесу про основні норми законодавства щодо застосування РРО/ПРО, переваги та зручності використання електронних сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету, та нового мобільного застосунку «Моя податкова».

Крім того, фахівці податкової надали інформаційну допомогу вже діючим користувачам касової техніки.

Податковою службою Дніпропетровщини і надалі проводитимуться заходи роз’яснювального характеру, направлені на обізнаність підприємців в питаннях застосування РРО/ПРРО. Адже законодавчі норми щодо правил проведення розрахункових операцій спрямовані, перш за все, на захист легального бізнесу та виведення з тіньового обігу готівкових розрахунків та безконтрольного обігу товарів.