Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: комунікації з платниками у м. Жовті Води, м. Дніпрі та м. Синельникове

, опубліковано 08 грудня 2023 о 10:52

Днями, з метою надання адміністративних та інших послуг від ДПС, а також проведення роз’яснювальної роботи з актуальних питань законодавства, фахівцями Шевченківської, Жовтоводської та Синельниківської державних податкових інспекцій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області в рамках роботи мобільного ЦОПу проведено заходи для суб’єктів господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність у: м. Дніпрі (пр. Гагаріна), м. Жовті Води (вул. Героїв України) та м. Синельникове (вул. Поровська) Синельниківської ТТ.

Податківці розповіли про особливості застосування РРО/ПРРО при готівкових розрахунках, про безкоштовне ПРРО від ДПС України, про переваги офіційного оформлення найманих працівників, про порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції тощо.

Окрім того, увагу платників акцентовано на перевагах використання Електронного кабінету, можливості запису до «Електронної черги» для отримання послуг в центрах обслуговування платників та новому застосунку «Моя податкова».

Мобільний ЦОП – це оперативна та зручна податкова допомога платникам. Рухаємось далі.