Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку поточного року від платників Дніпропетровщини до бюджетів та державних цільових фондів надійшло понад 97,3 млрд гривень

, опубліковано 01 грудня 2023 о 08:53

Протягом січня – листопада 2023 року від платників Дніпропетровської області до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів надійшло понад 97,3 млрд грн платежів, що майже на 9,5 млрд грн більше минулорічного показника. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Як зазначила Наталя Федаш, у січні – листопаді поточного року до Державного бюджету України платники Дніпропетровщини спрямували майже 30,2 млрд гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року позитивна динаміка складає майже 2,5 млрд грн, або 8,9 відсотків.

Місцеві бюджети отримали з початку року понад 38,7 млрд грн, що на понад 3,1 млрд грн, або на 8,7 відс., більше ніж за підсумками відповідного періоду 2022 року.

До державних цільових фондів протягом одинадцяти місяців 2023 року надійшло понад 28,4 мільярди гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Платники спрацювали також на збільшення надходжень на понад 3,9 млрд грн, або на 15,9 відсотків.

Очільниця податкової служби області висловила подяку платникам за свідомість і сумлінну сплату податків, зборів та платежів.