Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП: продовжуємо роз’яснювальну роботу у Дніпропетровському регіоні

, опубліковано 24 листопада 2023 о 13:25

Днями мобільний ЦОП Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі фахівців державних податкових інспекцій ГУ ДПС: П’ятихатської, Павлоградської, Васильківської та Софіївської відвідав торгівельні об’єкти у м. П’ятихатки, м. Павлограді, с. Воскресенівці Воскресенівського старостинського округу Васильківської селищної ради та смт Софіївці Софіївської ТГ.

Представники податкової служби провели зустрічі з суб’єктами підприємницької діяльності.

Правила застосування РРО/ПРРО – головна тематика комунікацій з платниками податків.

Крім того, під час спілкування приділено увагу іншим питанням, які є наразі актуальними, а саме: визначенню мінімального податкового зобов’язання, плати за землю, необхідності офіційного оформлення трудових відносин, порядку подання заяви про зміну даних, які вносяться до Облікової картки платника податків, змінам у порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції, перевагам використання електронних сервісів ДПС України, зокрема Електронного кабінету та нового мобільного застосунку «Моя податкова».

Також платників ознайомлено з інтернет-сторінками ДПС України та ГУ ДПС в мережі Facebook, а також з Telegram-каналом ДПС України.

Для закріплення інформації підприємці отримали від податківців друковані матеріали з актуальними роз’ясненнями.