Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: про порядок включення до Реєстру волонтерів

, опубліковано 22 листопада 2023 о 16:33

Сьогодні, 22 листопада 2023 року, проведено онлайн зустріч з питання порядку включення до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації (далі - Реєстр) за зверненням фізичної особи на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).

У заході від ГУ ДПС прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, начальник управління інформаційної взаємодії Осипова Манушак, заступник начальника Соборної ДПІ Залізняк Світлана та фізична особа.

Під час онлайн зустрічі громадянину роз’яснено порядок включення до Реєстру та акцентовано увагу на перелік документів і спосіб їх подання до контролюючого органу, строки розгляду, включення до Реєстру або відмови, у разі наявних підстав та інше.

Також податківці наголосили, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників, забезпечення ними електронної взаємодії з органами ДПС.

Наприкінці платник подякував за надану змістовну інформацію.