Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний ЦОП податкової служби Дніпропетровщини: роз’яснення кваліфіковано та оперативно

, опубліковано 17 листопада 2023 о 17:06

Більше локацій – більше розʼяснень!

Фахівці мобільних ЦОПів Шевченківської, Жовтоводської, Томаківської, Криничанської та Магдалинівської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області невпинно доносять до платників все, що треба знати про використання РРО/ПРРО.

Цього разу податківці побували в місцях зосередження об’єктів бізнесу м. Дніпра, м. Жовті Води, смт. Кринички Кам’янського району, с. Мар’янівка та с. Очеретувате Новомосковського району, с. Мирове Нікопольського району.

Місцеві суб’єкти господарювання – представники малого та середнього бізнесу додались до когорти поінформованих та обізнаних платників з питань застосування касової техніки.

Також податківці донесли до платників необхідну інформацію щодо нововведень, передбачених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219, та застережили їх від відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року №265/95-ВР.

Акцентовано увагу на користуванні електронними сервісами ДПС, зокрема Електронним кабінетом та мобільним додатком «Моя податкова». Це зручно та економно у часі.

Мобільний ЦОП – не чекаємо питань, а їдемо та роз’яснюємо!