Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 30,6 млрд грн – надходження ПДФО до бюджетів від платників Дніпропетровщини

, опубліковано 15 листопада 2023 о 10:03

Протягом десяти місяців 2023 року до зведеного бюджету від платників Дніпропетровщини надійшло понад 30,6 млрд грн податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Темп росту складає 118,4 відсотки. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш. 

При цьому, як зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровщини, 21 відс. ПДФО у сумі понад 6,4 млрд грн спрямовано до загального фонду держбюджету, що на понад 1,0 млрд грн більше минулорічного показника. Місцеві бюджети отримали понад 24,2 млрд грн ПДФО, надходження збільшились у порівнянні з січнем – жовтнем 2022 року на понад 3,7 млрд гривень.

Наталя Федаш висловила подяку платникам за відповідальне ставлення до податкових обов’язків та фінансову підтримку країни.

Керівниця податкової області звернула увагу, що належним чином оформлені трудові відносини зі своїми найманими працівниками, відмова від виплати зарплати «в конвертах» забезпечують реалізацію трудових прав, реальну соціальну підтримку працівників та гідний рівень їх життя. Крім того, своєчасно сплачені податки і збори з заробітних плат – це сьогодні вагома підтримка нашої обороноздатності.