Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: продовжуємо розширювати локації для роз’яснень законодавства (територія обслуговування – Синельниківський район, Кам’янський, Криворізький та Павлоградський регіони)

, опубліковано 10 листопада 2023 о 11:58

Нещодавно податківці Дніпропетровщини відвідали торгівельні об’єкти у с. Первомайському Синельниківського району, по вулицях Пушкіна та Ярослава Мудрого у м. Кривому Розі, по проспекту Василя Стуса та прилеглих до нього вулиць у м. Кам’янському та по вул. Дніпровській у м. Павлограді.

Підприємцям розповіли про законодавчі норми, відповідно до яких проводяться розрахункові операції, про безоплатне програмне рішення ПРРО від ДПС. Фахівці податкової служби також звернули увагу на відновлення відповідальності у разі незастосування РРО/ПРРО.

Крім того, суб’єктам господарювання нагадали про вимоги щодо офіційного оформлення найманих працівників, сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, застосування мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб, та ін.

Податкова служба Дніпропетровщини продовжує розширювати локації для інформування платників податків про новації і норми законодавства, підвищує рівень обізнаності представників бізнесу і таким чином попереджає здійснення правопорушень у податковій сфері.