Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У с. Павлівка Павлівського старостинського округу Васильківської селищної ради податківці проводять роз'яснювальні заходи

, опубліковано 31 жовтня 2023 о 15:19

Нещодавно мобільним ЦОП Васильківської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) здійснено виїзд до с. Павлівка Павлівського старостинського округу Васильківської селищної ради.

Виїзд відбувся за участі начальника Васильківської ДПІ Маргарити Бондаренко.

Під час виїзду організовано та проведено зустріч із платниками та старостою Павлівського старостинського округу.

Під час комунікацій податківці розповідали підприємцям про особливості застосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахунків готівкою, переваги використання ПРРО та електронні сервіси ДПС України, правила ведення товарного обліку, зміни в порядку заповнення реквізиту «Призначення платежу», мінімального податкового зобов’язання та інші питання.

Особливу увагу акцентували на можливості безкоштовного завантаження з вебпорталу ДПС України програмного забезпечення (ПРРО) на будь-який смартфон, планшет чи інший гаджет.

Також під час спілкування з платниками податків посадовці наголосили на необхідності офіційно оформлювати найманих працівників. Адже легальна зайнятість – це не лише соціальна захищеність людини, ай своєчасно сплачені податки до бюджету, які спрямовуються на забезпечення Збройних Сил України, допомогу вразливим категоріям громадян тощо.

Працівниками податкової служби прийнято: 9 заяв за формою №5 ДР; 9 заяв за формою №10ДР; 19 заяв на проведення звірки з податку на майно (з плати за землю), у тому числі 13 заяви на проведення звірки даних щодо розміру площ та кількості облікованих земельних ділянок. Видано 3 картки платника податків.