Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дніпропетровщині тривають роз'яснювальні заходи щодо застосування РРО/ПРРО (територія обслуговування – м. Дніпро, Новомосковський, Павлоградський та Криворізький регіони)

, опубліковано 06 листопада 2023 о 11:50

Нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) провели низку роз’яснювальних заходів щодо застосування РРО/ПРРО.

Фахівці ГУ ДПС відвідали торгівельні об’єкти, розташовані у м. Дніпрі по вулицях Сергія Єфремова, Володимира Мономаха та на проспекті Гагаріна; у м. Новомосковську – по вулицях Паланочна, Суворова та на площі Героїв міста Новомосковська; у місті Павлограді – по вулиці Дніпровській; у м. Кривому Розі – по вулиці Мусорського і у ТЦ «Босфор» та у с. Веселе Синельниківського району.

Під час зустрічей з представниками бізнесу податківці обговорили з підприємцями особливості застосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахунків готівкою, переваги використання ПРРО та електронних сервісів ДПС України, правила ведення товарного обліку, заповнення реквізиту «Призначення платежу» та інші питання.

Особливу увагу акцентовано на офіційному оформленні трудових відносин та перевагах легального працевлаштування.

На всі питання підприємці отримали фахові відповіді.

Розширюємо взаємодію з бізнесом і надалі.