Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 86,7 млрд грн – надходження до бюджетів та державних цільових фондів з початку року від платників Дніпропетровщини

, опубліковано 02 листопада 2023 о 09:26

У січні – жовтні 2023 року від платників Дніпропетровської області до бюджетів та державних цільових фондів надійшло понад 86,7 млрд гривень.

За словами в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталі Федаш порівняно з відповідним періодом 2022 року спостерігається позитивна динаміка сплати податків, зборів та платежів: надходження збільшились на понад 8 млрд гривень.

При цьому, до державного бюджету протягом десяти місяців 2023 року спрямовано понад 24,7 млрд грн, до місцевих бюджетів – понад 36,3 млрд грн, єдиного внеску – понад 25,6 млрд гривень.

Очільниця податкової служби Дніпропетровщини висловила подяку платникам за працю, за патріотичне ставлення до сплати податків, за підтримку економіки країни.

«Зараз важливо забезпечувати ефективну роботу тилу. Тому, не зупиняємось, працюємо і надалі, створюємо міцний економічний фундамент для підтримки і розвитку нашої держави!» - зазначила Наталя Федаш.