Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ветерани податкової служби Дніпропетровщини: активна громадянська позиція

, опубліковано 01 листопада 2023 о 11:56

Пенсіонери та ветерани державної податкової служби – це особлива категорія людей.

Позаду – роки самовідданої праці та служіння державі.

Досвід, знання, вміння та мудрість ветеранів – це справжній скарб.

Змінюються вимоги сьогодення, вектори розвитку та потреби суспільства, однак основи та традиції залишаються. І зберігають ці традиції саме наші ветерани, які все своє життя пропрацювали у службі і зараз допомагають нинішньому поколінню податківців своїми фаховими порадами.

І не тільки. Ветерани Дніпропетровщини і сьогодні продовжують активно працювати уже в іншому статусі, а саме: у складі місцевого осередку Громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України Дніпропетровської області» (далі – Місцевий осередок ветеранів).

Наразі Місцевий осередок ветеранів області очолює Безугла Марія Олександрівна, яка понад 30 років життя присвятила розвитку та становленню податкової служби нашого регіону.

Незважаючи на складний та надзвичайно важкий період для нашої держави і кожного з нас Місцевий осередок ветеранів Дніпропетровщини працює. Матеріальна допомога на лікування та оздоровлення, вітання ветеранів-ювілярів – це реальний прояв піклування та підтримки ветеранів податкової служби, які, як ніхто інший, потребують цього найбільше. 

Патріотизм та активна громадянська позиція – це також про наших ветеранів. Крім штатної допомоги, визначеної у положенні, Місцевий осередок ветеранів Дніпропетровської області також підтримує українську армію, яка виборює мир та свободу для нашої країни. Для допомоги Збройним Силам України Місцевим осередком ветеранів перераховано кошти.

Місцевим осередком ветеранів Дніпропетровщини здійснена закупка та доставка питної води постраждалим від катастрофи на Каховської ГЕС.

На сьогодні не перестає бути нагально потрібною допомога нашим воїнам у плетінні маскувальних сіток. До цієї важливої справи на добровільних засадах приєднались і наші ветерани.

Велика подяка пенсіонерам та ветеранам державної податкової служби Дніпропетровської області за їх енергійність, ініціативність, небайдужість та активну громадянську і патріотичну позицію.