Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: на Дніпропетровщині у місцях торгівлі продовжується діалог податківців з бізнесом (теріторія обслуговування - м. Дніпро, м. Синельникове, Кам’янський, Криворізький та Павлоградський регіони)

, опубліковано 27 жовтня 2023 о 14:35

Днями, фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у складі виїзної робочої групи відвідали торгівельні об’єкти, розташовані на проспекті Дмитра Яворницького у м. Дніпрі, по вул. Ватоліній та вул. Преображенській – у м. Павлограді, по вул. Музичній – у м. Синельникове, по вул. Медичній, вул. Сачко та вул. Галини Романової – у м. Кам’янське, а також Торгівельний комплекс «Саксаганський» у м. Кривому Розі.

Податківці провели з підприємцями роз’яснювальну роботу та ознайомили суб’єктів господарювання з новаціями податкового законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО, запровадженими Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219), акцентували увагу на поновленні відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», з урахуванням норм Закону № 3219.

Фахівці ГУ ДПС також нагадали про норми Закону України № 3050-ІХ, застосування мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб та терміни сплати податку, розглянули питання легалізації трудових відносин.

Інформаційно – роз’яснювальна робота податкової служби на Дніпропетровщині продовжується.