Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дніпропетровщині тривають заходи по роз’ясненню законодавства щодо застосування РРО/ПРРО (теріторія обслуговування – Кам’янський, Криворізький та Павлоградський регіони Дніпропетровщини)

опубліковано 20 жовтня 2023 о 11:29

Нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відвідали торгівельні об’єкти, розташовані на територіях біля ринків «Квакі» та «Дніпро» у м. Кам’янському, торгівельні об’єкти, які знаходяться по вул. Корольова Сергія та вул. Поштовій у м. Павлограді, а також провели зустріч за участі представників Криворізької філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості з підприємцями м. Кривого Рогу.

Податківці ознайомили платників з основними нормами Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219).

Увагу акцентовано на відновленні відповідальності за порушення фіскалізації готівкових операцій під час торгівлі чи наданні послуг, перевагах та алгоритмі використання платниками безоплатного ПРРО від ДПС.

Суб’єктів господарювання проінформували про мобільний застосунок «МОЯ ПОДАТКОВА» від ДПС України.

Окрім того, представники податкової служби нагадали про положення Закону України № 3050-ІХ, визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб, а також про преваги офіційного оформлення трудових відносин.

Комунікації пройшли у форматі конструктивного діалогу.