Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оформлення розрахункових операцій – актуальна тема спілкування з представниками підприємництва (територія обслуговування м. Дніпро та Криворізький регіон)

, опубліковано 19 жовтня 2023 о 10:25

Оформлення розрахункових операцій є нагальною темою комунікацій податкової служби з платниками податків.

Днями представниками Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено інформаційно – роз’яснювальну роботу з підприємцями, які здійснюють свою діяльність у м. Дніпрі на площах торгівельного центру «ГородОк», торгівельних майданчиках, розташованих по вулиці Харківській, а також у місці зосередження об’єктів бізнесу по вулиці Мусорського м. Кривого Рогу – магазинах «Техно плюс», «Квіти», «Ультра меблі» та ін.

Мета спілкування – інформування про норми Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) в частині застосування РРО/ПРРО.

Порядок реєстрації РРО/ПРРО та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», з урахуванням норм Закону № 3219 – основний акцент діалогу.

Під час заходів розповсюджено власну друковану продукцію інформаційно-роз’яснювального характеру за тематикою РРО/ПРРО.