Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: на Дніпропетровщині продовжується інформаційно-роз'яснювальна кампанія (територія обслуговування – Криворізький та Новомосковський регіони, м. Дніпро та м. Синельникове)

, опубліковано 11 жовтня 2023 о 11:57

Продовжуються комунікації податкової служби Дніпропетровської області з суб’єктами господарювання щодо впровадження норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219).

Днями податківці відвідали об’єкти бізнесу в Саксаганському районі м. Кривого Рогу, торгівельні об’єкти, які розташовані по вул. Калнишевського,  вул. Велика Ковалівка, вул. Гетьманській м. Новомосковська, торгівельні об’єкти розміщені на вулиці Короленко у м. Дніпрі, торгівельні об’єкти, які розташовані на вул. Колійній  у м. Синельникове.

Під час спілкування із суб’єктами господарювання фахівці податкової  звернули увагу на змінах, внесених Законом № 3219 до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» і надали роз’яснення щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/програмних РРО (ПРРО) при здійсненні торгівельної діяльності.