Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дніпропетровщини продовжують інформувати платників податків щодо застосування РРО/ПРРО з урахуванням Закону України № 3219 (територія обслуговування – Криворізький регіон, м. Дніпро)

, опубліковано 09 жовтня 2023 о 17:30

На Дніпропетровщині продовжується інформаційна робота з платниками стосовно нововведень, запроваджених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219).

Нещодавно, у рамках інформаційно-роз'яснювальної кампанії податківці здійснили черговий виїзд робочої групи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області до торгівельних об’єктів, які розташовані за адресою проспект Героїв, буд.12, в так званій «Китайській стіні» у м. Дніпрі, до торгівельного центру житлового масиву «Карачуни» та до торгівельних об’єктів в Довгинцівському районі міста Кривого Рогу.

 Під час заходу фахівці податкової служби області ознайомили суб’єктів господарювання (СГ) з основними нормами Закону № 3219. Проінформували про особливості застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних РРО (ПРРО), про алгоритм реєстрації ПРРО та про переваги безкоштовного ПРРО від ДПС України.