Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: зустрічі з платниками тривають (територія обслуговування – Кам’янський та Павлоградський регіони, м. Дніпро та м. Синельникове)

, опубліковано 06 жовтня 2023 о 16:21

Продовжуються комунікації податківців Дніпропетровщини із суб’єктами господарювання щодо впровадження норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219).

Днями, представниками Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено інформаційні зустрічі з підприємцями, які здійснюють свою діяльність у торгівельному центрі  «Терра» по Бульвару Будівельників, буд. 27а м. Кам’янського, на ринку «Образцовий» у м. Дніпрі, на торгівельних об’єктах у м. Cинельниковому, на торгівельних об’єктах, які знаходяться по вул. Соборній м. Павлограда.

Під час заходу податківці надали роз’яснення суб’єктам господарювання щодо особливостей застосування РРО/ПРРО з урахуванням вимог Закону  № 3219.