Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: зустрічі з бізнесом з питань використання РРО/ПРРО тривають

, опубліковано 04 жовтня 2023 о 14:20

Сьогодні, 04.10.2023 року, за зверненням фізичної особи-підприємця на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено зустріч з питань новацій законодавства, запроваджених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

У заході прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Валерій Леонов (онлайн), начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Манушак Осипова (онлайн) та начальник Жовтоводської ДПІ ГУ ДПС Олена Дубінчук.

У ході зустрічі податківці звернули увагу присутніх щодо змін в податковому законодавстві, а саме набуття чинності Закону України від 30 червня 2023 року    № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Податківці відповіли на нагальні питання, стосовно змін податкового законодавства, які турбують суб’єктів господарювання при проваджені своєї діяльності та наголосили, що бізнес повинен працювати виключно в законодавчому полі, сплачувати податки та підтримувати економічний фронт під час дії воєнного стану.

Під час зустрічі опрацьовані питання, що надійшли від суб’єктів господарювання, та надані змістовні відповіді фахівцями ГУ ДПС.