Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дніпропетровщині тривають комунікації з бізнесом щодо застосування РРО/ПРРО (територія обслуговування - Криворізький регіон та м. Дніпро)

, опубліковано 22 вересня 2023 о 16:02

Інформаційно-роз'яснювальна кампанія щодо правил застосування РРО/ПРРО з урахуванням норм, запроваджених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», продовжується.

Нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області провели зустрічі з представниками малого та середнього бізнесу у м. Кривому Розі в торгівельному комплексі «TERRA» та в ТК «Аркада» і у м. Дніпрі – в торгівельному центрі «LIBRARY»

Суб’єктів підприємницької діяльності проінформували про особливості застосування ПРРО, про алгоритм реєстрації ПРРО та про переваги безкоштовного ПРРО від ДПС.

Також податківці акцентували увагу на відновленні відповідальності у разі порушень норм Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».