Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з громадськістю: зустріч керівників податкової служби області та Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини

, опубліковано 20 вересня 2023 о 15:27

Співпраця, метч, кооперація, досягнення спільної мети – ось головні меседжі робочої зустрічі керівниці податкової служби області Федаш Наталі з Головою Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини (далі – ФОРД) Сергєєвим Віктором сьогодні, 20.09.2023.

ФОРД – громадська організація, що об’єднує на засадах рівноправності організації роботодавців нашого регіону. І це не тільки великі бюджетоутворюючі підприємства провідних галузей Дніпропетровщини, а і середній та малий бізнес, у тому числі ФОПи.

Обговорювали основні напрямки співпраці у подальшому між податковою службою та громадськістю, як один із важливих кроків до розвиненого суспільства.

За словами Федаш Наталі, міцний економічний тил – це запорука безпеки нашої країни. У нелегкий для України час економічна стабільність залежить насамперед від платників, які сьогодні продовжують працювати та сумлінно сплачують податки. У свою чергу, завдання податкової – створення для бізнесу комфортних умов: надання якісних та зручних послуг платникам, проведення роз’яснювальної роботи з актуальних питань законодавства. Податкова служба регіону завжди відкрита до комунікацій.

Отримувати фідбек від громадськості та бізнес-спільноти – одна з важливих мотивацій Головного управління ДПС у Дніпропетровській області в організації заходів.