Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Застосування РРО/ПРРО при здійсненні торгівельної діяльності – тематика зустрічей з бізнесом на Дніпропетровщині (територія обслуговування - Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра, Криворізький регіон та м. Новомосковськ)

, опубліковано 20 вересня 2023 о 14:37

Днями у ЖК  «Панорама», у торгівельному центрі «Європа» у м. Дніпрі, у торгівельному комплексі «Торгівельний Дім» у м. Кривому Розі та у місцях торгівлі, які розташовані по вулиці Велика Ковалівка у  м. Новомосковську представники Головного управління ДПС у Дніпропетровській області провели зустрічі з представниками бізнесу.

 Мета спілкування – інформування суб’єктів господарювання про новації податкового законодавства та застосування РРО/ПРРО.

Податківці акцентували увагу на основних нормах Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Для фахівців податкової служби Дніпропетровщини спілкування з платниками має важливе значення, адже обізнаність у законодавчих нормах – запорука діяльності підприємців без порушень.

Отже комунікації тривають.