Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Застосування РРО/ПРРО - тематика спілкування податківців Дніпропетровщини з представниками підприємництва (територія обслуговування - Соборний та Шевченківський райони м. Дніпра, Кам’янський та Криворізький регіони)

, опубліковано 07 вересня 2023 о 12:01

Діалог податківців Дніпропетровщини з підприємцями продовжується.

Днями робоча група Головного управління ДПС у Дніпропетровській області завітала у м. Дніпрі до ТВК «Слов’янський ринок», у м. Кам'янське - до ринку КП «Центральний ринок» та прилеглих до нього територій по вул. Мурахтова, у м. Кривому Розі - до ТЦ  «Будинок торгівлі». 

Податківці провели зустрічі з підприємцями м. Дніпра, м. Кам'янського та м. Кривого Рогу. Під час спілкування фахівці податкової служби області розповіли суб’єктам господарювання про обов'язок застосування РРО/ПРРО, порядок реєстрації РРО/ПРРО, переваги використання електронних сервісів ДПС. 

Крім того, у м. Кривий Ріг за участі начальника Криворізької північної ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганни Познякової проведено зустріч з представниками Громадської організації «Підприємці Криворіжжя», на якій розглядались новації податкового законодавства та питання застосування РРО/ПРРО.