Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: зустрічі податківців і платників Дніпропетровщини тривають (території обслуговування - Павлоградський та Криворізький регіони, м. Дніпро та м. Синельникове)

, опубліковано 06 вересня 2023 о 13:17

На Дніпропетровщині тривають комунікації податківців і представників бізнесу.

Інформаційно-роз'яснювальна робота податковою службою Дніпропетровської області проводиться з ціллю своєчасного інформування платників податків про новації законодавства.

 Нещодавно робоча група Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відвідала торгівельні об’єкти у м. Павлограді та м. Синельникове, оптово – ринковий комплекс ТОВ «Еліт-Бізнес» (м. Кривий Ріг) і торгівельний центр «Пассаж» у м. Дніпрі.

Під час спілкування з представниками бізнесу фахівці ГУ ДПС приділили особливу увагу питанням реєстрації РРО/ПРРО та поновленню відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з урахуванням норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».