Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дніпропетровщині продовжується інформаційно-роз'яснювальна кампанія щодо застосування РРО/ПРРО (територія обслуговування - Кам'янський регіон і м. Дніпро)

, опубліковано 05 вересня 2023 о 12:26

Днями робоча група у складі фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області здійснила виїзд до торгівельних об’єктів по проспекту Василя Стуса і прилеглих до нього вулиць у м. Кам’янське та до торгівельного центру «Гермес» у м. Дніпрі.

Суб'єктам підприємництва розповіли про вимоги Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» щодо застосування РРО та/або ПРРО при здійсненні торгівельної діяльності.

Податківці акцентували увагу на безкоштовному ПРРО, яке пропонує ДПС України, та презентували алгоритм роботи з таким ПРРО.

Роз'яснювальна робота податкової служби Дніпропетровщини направлена на оперативне інформування підприємців про законодавчі норми. Адже своєчасна обізнаність в законодавстві забезпечує проведення підприємницької діяльності без порушень.