Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці – головна рушійна сила будь-якої економіки: напередодні Дня підприємця у податковій службі Дніпропетровщини привітали ФОПів регіону

, опубліковано 01 вересня 2023 о 13:53

Сьогодні, 01.09.2023, у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведена зустріч з представниками малого та середнього бізнесу регіону за участі очільниці податкової служби області Федаш Наталі та заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія.

Захід пройшов з нагоди Дня підприємця, на якому податківці ГУ ДПС відзначили активних представників регіонального бізнесу за їх стійку громадянську позицію у підтримці економічного тилу України, патріотизм, ділову ініціативу та наполегливість у час тяжких випробувань для нашої Батьківщини і проявлену особисту соціальну відповідальність.

«Ваша праця важлива для економіки, як нашої області, так і всієї країни. Займатися власною справою – це велика праця. Тому вона завжди варта поваги і підтримки. Мета податкової служби – стати для Вас надійним помічником та партнером. Ми відкриті до постійного діалогу з Вами», – зазначила Федаш Наталя, звертаючись до суб’єктів господарювання.

Податківці привітали підприємців, висловили вдячність за їх невпинну роботу та професіоналізм, направлені на розвиток і зміцнення економіки держави та її обороноздатності; високий рівень податкової культури та чуйне ставлення до потреб людей.