Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

РРО/ПРРО: підприємцям - про умови здійснення розрахункових операцій (території обслуговування - Соборного та Шевченківського районів м. Дніпра, Новомосковського і Криворізького регіонів)

, опубліковано 30 серпня 2023 о 10:41

На Дніпропетровщині продовжуються зустрічі з суб'єктами господарювання, присвячені роз'ясненням норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219), зокрема щодо застосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахункових операцій.

Чергові виїзди робочої групи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) відбулися у містах Дніпро, Новомосковськ та Кривий Ріг.

Цього разу податківці відвідали ринок «Нагорний» (м. Дніпро), торгівельні об’єкти, які знаходяться у віддалених куточках приватного сектору м. Новомосковська (вулиця Спаська) та Торгівельний комплекс «Вікторі Плаза» (м. Кривий Ріг).

Крім того, у м. Кривий Ріг у центрі «Дія.Бізнес» відбулись комунікації з представниками Спілки фахівців нерухомого майна Кривого Рогу.

Під час спілкування фахівці ГУ ДПС розповіли про основні положення Закону № 3219 та акцентували увагу на законодавчих нормах, відповідно до яких проводяться розрахункові операції.