Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наталя Федаш: Наша мета – інформаційно охопити кожного платника важливими змінами у законодавстві

, опубліковано 18 серпня 2023 о 14:22

Сьогодні, 18.08.2023, податковою службою області проведено черговий воркшоп. Захід організовано у рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо практичного застосування новацій Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Івент за участі очільниці податкової служби області Федаш Наталі пройшов в онлайн-форматі для юридичних та фізичних осіб – платників податків за зверненням на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області керівництва Дніпропетровської обласної громадської організації «Спілка підприємців Дніпропетровщини».

Окремо податківці обговорили питання, яке особливо турбує та важливе для платників, – це реєстрація і використання РРО та програмних РРО.

«Наша мета – інформаційно охопити кожного платника важливими змінами у законодавстві. Податкова служба Дніпропетровщини завжди готова надавати практичні поради та рекомендації для платників», – наголосила Федаш Наталя.

Працюємо! Не зупиняємось! Рухаємось вперед!