Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дніпропетровщини продовжують роз’яснювальні зустрічі з платниками

, опубліковано 15 серпня 2023 о 14:35

У Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) 15 серпня 2023 року відбувся воркшоп для бізнесу та громадськості регіону на тему «Особливості та основні вимоги законодавства щодо визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб – платників податків. Закон України № 3219: поновлення перевірок та застосування РРО/ПРРО».

Зустріч податківців з представниками громадської організації «Асоціація фермерів та приватних землевласників у Дніпропетровській області» за участі в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталі пройшла в онлайн-форматі у рамках роботи комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС.

«Порядок визначення мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб – це сьогодні надважливе питання для представників аграрного сектору. Не менш актуальне питання для бізнесу – поновлення перевірок, реєстрація та застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання з урахуванням положень Закону України № 3219. Податкова служба Дніпропетровщини завжди готова до відкритого діалогу та надає необхідну консультаційну допомогу платникам», – зазначила очільниця податкової служби області.

Головний аспект заходу – новації Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (Закон України №3219), зокрема роз’яснення платникам питань реєстрації РРО/ПРРО та їх використання.

Працюємо на благо країни з вірою у нашу Перемогу!