Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Дніпропетровщині продовжуються робочі зустрічі представників податкової служби у регіонах

, опубліковано 11 серпня 2023 о 17:23

Сьогодні, 11.08.2023, за участі заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерія Леонова та провідних фахівців податкової служби відбулась робоча зустріч з представниками органів виконавчої влади та бізнесу міста Новомосковська. Обговорювали основні новації законодавства, запроваджені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон), зокрема стосовно використання РРО/ПРРО.

Під час заходу розглядали питання щодо розрахунку мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб – платників податків та термінів його сплати.

Також учасників заходу поінформовано про можливість отримання інформаційної підтримки через комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС та телефони «гарячих ліній».

Податкова служба області завжди відкрита до діалогу з представниками бізнесу та громадськості, постійно вдосконалюючи та використовуючи різні формати комунікації з платниками.