Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новації Закону України №3219. Інформаційні зустрічі податківців Дніпропетровщини з платниками та тергромадами тривають

, опубліковано 10 серпня 2023 о 17:32

З метою проведення роз’яснювальної роботи сьогодні, 09.08.2023, за участі заступника начальника податкової служби області Леонова Валерія до Павлоградського регіону виїхав мобільний Центр обслуговування платників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС). Фахівцями ГУ ДПС проведено низку робочих зустрічей з платниками та представниками територіальних громад у торгівельних центрах м. Павлограда та м. Тернівки.

На цих інформаційних заходах йшлося щодо новацій, запроваджених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій (РРО/ПРРО), а також про нарахування фізичним особам – платникам податків мінімального податкового зобов’язання та терміни його сплати.

«Податкова служба Дніпропетровщини зацікавлена у розширенні обізнаності платників для забезпечення їх діяльності у правовому полі. З метою сприяння партнерським відносинам та для підвищення рівня податкової свідомості господарників податкова служба області завжди готова до діалогу», – зазначив під час заходів Леонов Валерій.

Працюємо з вірою в Україну і нашу Перемогу!