Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальне – на онлайн-зустрічі з представниками Дніпропетровської облдержадміністрації та територіальних громад області

, опубліковано 10 серпня 2023 о 18:15

Сьогодні, 08.08.2023, фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) провели черговий воркшоп для представників тергромад області у форматі питання – відповідь.

У зустрічі також прийняли участь керівництво ГУ ДПС, представники департаменту фінансів Дніпропетровської обласної державної адміністрації та керівники фінансових органів районних державних адміністрацій.

«Взаємодія податкової служби та органів місцевого самоврядування базується на постійній спільній роботі, комунікації та активному інформаційному забезпеченні. Саме це дає розуміння того, що ми робимо єдину справу – наповнення місцевих бюджетів – задля посилення спроможності територіальних громад Дніпропетровщини», – зазначила очільниця ГУ ДПС.

Обговорювали особливості розрахунку мінімального податкового зобов’язання для фізичних осіб – платників податків, питання легалізації заробітної плати, погашення податкового боргу, електронної взаємодії; новації, запроваджені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», зокрема щодо застосування РРО/ПРРО.

Захід пройшов цікаво та конструктивно.

Працюємо разом та наближаємо нашу Перемогу!