Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 41 млрд грн – збір платежів до бюджетів усіх рівнів від платників Дніпропетровщини з початку року

, опубліковано 02 серпня 2023 о 09:24

Протягом січня – липня 2023 року збір платежів до бюджетів усіх рівнів (без урахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок)) від платників Дніпропетровщини склав понад 41,3 млрд грн, що на понад 2,1 млрд грн, або на 5,4 відс. більше, ніж за підсумками відповідного періоду 2022 року. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Наталя Федаш.

Як зазначила очільниця податкової служби Дніпропетровської області, до державного бюджету у січні – липні 2023 року надійшло понад 16,6 млрд грн, а місцеві бюджети поповнились на понад 24,6 млрд гривень.

Єдиного внеску протягом семи місяців поточного року платниками Дніпропетровської області спрямовано до державних спеціальних фондів у сумі понад 17,5 млрд гривень.

Керівник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області висловила подяку платникам, а також впевненість, що Дніпропетровщина і надалі працюватиме, незважаючи на воєнний стан, спрямовуючи до бюджетів такі необхідні для нашої Перемоги кошти.