Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Дніпропетровщини підтримують обороноздатність: з початку року до державного бюджету спрямовано понад 1 млрд грн військового збору

, опубліковано 10 липня 2023 о 09:16

У січні – червні 2023 року до загального фонду держбюджету від платників Дніпропетровщини надійшло понад 1,1 млрд грн військового збору. Надходження виросли на понад 237,8 млн грн, або на 27,3 відсотків. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Наталя Федаш.

«Офіційне оформлення трудових відносин захищає працівника від негативних наслідків, які виникають у разі «тіньових» заробітків. Використання найманої праці без оформлення є грубим порушенням законодавства про працю. Наймані працівники мають усвідомлювати вимоги чинного законодавства і відстоювати свої конституційні права. Сьогодні сумлінна сплата, зокрема військового збору, – це вагома підтримка нашої обороноздатності!», – зазначила керівник ГУ ДПС.

Наталя Федаш подякувала платникам Дніпропетровської області за відповідальне ставлення до своїх податкових обов’язків. Вона акцентувала увагу, що тільки працюючи і сумлінно сплачуючи податки та збори, ми можемо наблизити нашу Перемогу!