Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наталя Федаш: Двері податкової служби Дніпропетровщини завжди відкриті для студентів – майбутніх співробітників

, опубліковано 05 липня 2023 о 13:16

Фахівці податкової служби Дніпропетровщини продовжують плідну співпрацю зі студентами Дніпровського державного аграрно-економічного університету (ДДАЕУ).

Сьогодні, 05.07.2023, у рамках комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) відбулась чергова онлайн-зустріч податківців ГУ ДПС зі студентами факультету обліку і фінансів ДДАЕУ за участі очільниці податкової служби області Федаш Наталі та заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія. 

Тема зустрічі – «Знайомство з податковою службою. Працевлаштування до Головного управління ДПС у Дніпропетровській області».

До спілкування долучились представники професорсько-викладацького складу ДДАЕУ та керівники структурних підрозділів ГУ ДПС.

Податківці ознайомили студентів з історичними аспектами становлення та розвитку податкової служби нашої держави, основними пріоритетами її діяльності, а також функціями та завданнями, які реалізовує ГУ ДПС.

Зі слів Федаш Наталі, двері податкової служби Дніпропетровщини завжди відкриті для майбутніх співробітників. Дуже добре, що студенти вже зараз планують своє працевлаштування та розглядають нашу службу, як місце роботи після закінчення вишу, де вони зможуть себе реалізувати.

Потреба у молодих кадрах, які привнесуть у діяльність податкової служби області нові креативні ідеї, бачення та зміни, – це один із важливих напрямків формування потужного кадрового складу податківців.