Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: про порядок включення благодійної організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій

, опубліковано 05 липня 2023 о 12:50

Днями проведено онлайн зустріч з питання включення благодійної організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій (далі - Реєстр) за зверненням фізичної особи на комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС). 

У заході від ГУ ДПС прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, начальник управління інформаційної взаємодії Осипова Манушак, заступник начальника Соборного відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС Антонов Станіслав та фізична особа.

Під час онлайн зустрічі громадянину роз’яснено порядок включення благодійної організації до Реєстру. Акцентовано увагу на необхідний перелік документів та спосіб їх подання до контролюючого органу, строк надання адміністративної послуги та інше.

Окремо фахівці ГУ ДПС звернули увагу, що Інформаційну картку адміністративної послуги, бланк та зразок заяви, що подається для її отримання, розміщено у підрозділі «Адміністративні послуги» розділу «Діяльність» субсайту «Головне управління ДПС у Дніпропетровській області» за адресою dp.tax.gov.ua та наголосили, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників, забезпечення ними електронної взаємодії з органами ДПС.