Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 420 млн грн єдиного податку – надходження до місцевих бюджетів Дніпропетровщини від юридичних осіб

, опубліковано 29 червня 2023 о 09:08

У січні – травні 2023 року від юридичних осіб до місцевих бюджетів Дніпропетровської області надійшло понад 420 млн грн єдиного податку. Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) Наталя Федаш, сума надходжень у порівнянні з відповідним періодом 2022 року збільшилась на понад 181 млн грн, або на 75,8 відсотків.

Керівник податкової служби області висловила вдячність платникам і зауважила, що своєчасна сплата податків сьогодні – це не тільки наповнення державного і місцевих бюджетів, завдяки яким, зокрема Дніпропетровська область живе і зберігає економічну стабільність, а й значна підтримка Збройних Сил України. Тому дуже важливо, щоб у платників були якісні та комфортні умови роботи і вони конвертувалися в реально створені робочі місця, розвиток бізнесу та виробництва, і як наслідок – забезпечили зростання економічних показників. 

«Податкова служба Дніпропетровщини активно працює для того, щоб умови ведення бізнесу в регіоні були прозорими. Ми завжди готові до діалогу з бізнесом та громадськістю і оперативно реагуємо на ті питання, які виникають у платника та потребують вирішення», – зазначила очільниця ГУ ДПС.