Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась робоча поїздка керівництва податкової служби Дніпропетровщини до Криворізького району

, опубліковано 07 червня 2023 о 18:43

Функціонування територіальних громад і підтримка обороноздатності нашої країни безпосередньо залежать від наповнення місцевих бюджетів. Наразі це є одним із основних завдань Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС).

Сьогодні, 07.06.2023, відбулась робоча зустріч в. о. начальника податкової служби області Федаш Наталі та заступника начальника ГУ ДПС Леонова Валерія з головою Криворізької районної державної адміністрації та головами територіальних громад Криворізького району.

У заході також прийняли участь керівники структурних підрозділів ГУ ДПС.

Під час зустрічі учасники окреслили основні напрями взаємодії, реалізація яких забезпечить додаткові надходження до бюджетів громад. Зокрема обговорили легалізацію трудових відносин, проведення нормативної грошової оцінки землі та погашення податкового боргу комунальних підприємств.

 

Федаш Наталя відмітила, що незважаючи на воєнний стан, завдяки спільним та скоординованим діям усіх структурних підрозділів ГУ ДПС і органів місцевого самоврядування Криворізького регіону забезпечено досягнення позитивної динаміки у наповненні місцевих бюджетів за підсумками січня-травня 2023 року у порівнянні з аналогічним періодом 2022 року.

У рамках візиту до регіону керівниця ГУ ДПС відвідала Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у місті Кривому Розі, що є діалоговою платформою між владою та представниками малого і середнього бізнесу.

Податкова служба Дніпропетровщини завжди відкрита до діалогу.

Надання всебічної практичної та інформаційної підтримки платникам податків триває, адже наповнення бюджетів – це спільна справа, а сумлінне виконання податкових зобов’язань – це той внесок кожного задля підтримки фінансової стабільності країни, підтримки Збройних сил України, наближення нашої Перемоги.