Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота мобільного ЦОПу у Комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг» П’ятихатської міської ради

, опубліковано 29 травня 2023 о 17:09

До Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» П’ятихатської міської ради 26.05.2023 організовано виїзд мобільного Центру обслуговування платників (мобільний ЦОП) Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі заступника начальника ГУ ДПС Валерія Леонова (у режимі онлайн), заступника начальника П’ятихатської ДПІ ГУ ДПС Людмили Лівіцької, працівників ЦОПу П’ятихатської ДПІ ГУ ДПС та за сприянням заступника директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» П’ятихатської міської ради Олени Борець.

Під час роботи мобільного ЦОПу Валерій Леонов звернув увагу, що на сьогоднішній день пріоритетним питанням є налагодження системної партнерської роботи із закладами, що розташовані на території обслуговування П’ятихатської ДПІ ГУ ДПС.

Людмила Лівіцька довела до відома присутніх інформацію щодо адреси місцезнаходження ЦОПу П’ятихатської ДПІ ГУ ДПС та перелік адміністративних послуг, які громадяни мають змогу отримати. Крім того, повідомила про можливість користуватися сервісом ДПС України «Електронний кабінет» (cabinet.tax.gov.ua), попередньо отримавши кваліфікований електронний підпис.

Під час заходу громадянам роз’яснені переваги користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема «Електронним кабінетом». Ознайомлено, зокрема, зі сторінками «Державна податкова служба України» та «ДПС у Дніпропетровській області у соціальній мережі Facebook, Telegram-каналом ДПС України.

Фахівцями, задіяними у роботі мобільного ЦОПу, від громадян, які проживають на території Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» П’ятихатської міської ради, надано 4 усні консультації та прийнято:

- 5 заяв щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (форма № 10ДР);

- 2 заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (форма № 5ДР)

- 3 заяви на отримання облікової картки фізичної особи – платника податків (форма № 1ДР),

За результатом роботи мобільного ЦОПу відпрацьовано отримані заяви, надано 10 адміністративних послуг.

Від себе особисто та від присутніх громадян заступник директора Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» П’ятихатської міської ради Олена Борець подякувала за надану можливість отримати послуги та відповідні консультації і висловила бажання співпрацювати з податковою службою з питань отримання адміністративних послуг і у подальшому.