Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Просвітницька діяльність податківців Дніпропетровщини триває: зустріч зі студентами «Школи бізнесу»

, опубліковано 30 травня 2023 о 15:08

Сьогодні, 30.05.2023, у Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) за участі в. о. начальника податкової служби області та заступника начальника ГУ ДПС відбулась зустріч податківців в онлайн та офлайн форматах зі студентами навчально-наукового центру «Школа бізнесу» при Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка» («Школа бізнесу»). Захід відбувся за зверненням Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» на комунікаційну податкову платформу ГУ ДПС.

В івенті взяли участь педагоги та студенти «Школи бізнесу», а також керівники структурних підрозділів і фахівці ГУ ДПС.

Зустріч почалась з відвідування Музею історії податкової служби Дніпропетровщини, де зібрані експонати, пов’язані з історією її розвитку.

Далі студенти прослухали лекцію на тему «Оподаткування доходів фізичних осіб – підприємців». Під час заходу учасники отримали фахові відповіді податківців на питання, що їх цікавили у рамках тематики зустрічі.

«Податкова служба Дніпропетровщини завжди готова та зацікавлена у комунікаціях з молоддю. Адже саме освічена молодь – генератори нових ідей, потужний потенціал нашої країни та наше майбутнє», – наголосила керівниця податкової служби області.