Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результативний формат співпраці: податківці Дніпропетровщини провели онлайн-зустріч з фізичною особою

, опубліковано 17 травня 2023 о 16:47

Комунікаційна податкова платформа – це ефективний майданчик для оперативної та якісної комунікації податкової служби області з громадськістю та бізнес-спільнотою Дніпропетровщини. Метою її функціонування є допомога платникам податків у вирішення нагальних питань, що виникають у їх діяльності. 

Сьогодні, 17.05.2023, у рамках комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено онлайн-зустріч з фізичною особою на тему «Особливості обліку платників податків». Захід відбувся за участі заступника начальника податкової служби області Леонова Валерія, керівників структурних підрозділів та провідних фахівців ГУ ДПС.

Податківці розповіли про порядок внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, про перелік документів, що необхідно надавати, способи подання документів, строки надання адміністративної послуги та інше.

Окремо фахівці ГУ ДПС звернули увагу, що внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків можливо за допомогою електронних сервісів ДПС України, а саме: засобами інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет» (розділ «ЕК для громадян»), вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua. Також наголошено, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС України залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників, забезпечення ними електронної взаємодії з органами податкової служби, щоб сплачувати податки було легко та зручно, а отримувати електронні послуги – просто та комфортно.

Платник податків подякував спеціалістам податкової служби Дніпропетровщини за надану на зустрічі змістовну інформацію.