Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дніпропетровщини взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції

, опубліковано 28 квітня 2023 о 12:03

У рамках проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Цифрове суспільство: управління, фінанси та соціум» сьогодні, 28.04.2023, фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) зустрілись в онлайн форматі з представниками банківської сфери, наукових установ та організацій, у тому числі міжнародного рівня.

Від ГУ ДПС участь приймали заступник начальника податкової служби області Леонов Валерій та фахівці управлінь: інформаційної взаємодії та економічного аналізу.

Згідно з регламентом тематичним напрямом обговорення були питання цифрових технологій у сфері фінансів, обліку, аудиту та оподаткування.

Податківці розповіли про новий порядок заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 22.03.2023 № 148.

Леонов Валерій зазначив, що податкова служба Дніпропетровщини завжди відкрита до діалогу з бізнесом та громадськістю. Це дає можливість обмінятися думками та найкращими практиками у сфері оподаткування.