Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомагати просто: податківці Дніпропетровщини підтримують колег з «гарячих точок»

, опубліковано 14 квітня 2023 о 14:12

Запровадження воєнного стану в Україні значно не вплинуло на режим роботи податкової служби Дніпропетровщини. 

Вже з березня 2022 року Головне управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС) продовжило свою діяльність.

В умовах надзвичайних викликів, що постали перед Україною, підтримка громадян, які залишили свої домівки в пошуках безпеки та захисту, має надзвичайне значення. Дніпропетровська область зараз є своєрідним хабом для внутрішньо переміщених осіб. 

Податківці також не стали осторонь проблем таких громадян. 

 

За ініціативою очільниці податкової служби Дніпропетровської області з березня 2022 року, з метою підтримки колег і їх сімей, які змушені були покинути свої оселі через воєнні дії та переїхати до Дніпропетровщини, в ГУ ДПС запрацював центр допомоги.

 

Наразі цей центр продовжує свою роботу і вже рік, як податківці Дніпропетровщини активно допомагають своїм колегам – внутрішньо переміщеним особам з «гарячих точок». 

Центр допомагає вирішити таким громадянам цілий спектр потреб, які вимагають вчасного і ефективного реагування.

За рік роботи центру зроблено багато: працівники податкової служби, які переїхали до Дніпропетровщини, щомісячно отримують продуктові набори, засоби гігієни, а також психологічну підтримку.

Прояви чуйності, щедрості, добросердечності та піклування про інших – ці якості притаманні майже кожному українцю.

І сьогодні податківці Дніпропетровщини проявляють активну громадянську позицію. Оскільки готовність підтримати тих, хто зараз знаходиться у важких обставинах – це той прояв особистості, який запалює в серцях тверду віру, що разом ми подолаємо будь-які перешкоди і здобудемо нашу Перемогу!

 

Довідково: працівники податкової служби областей для отримання допомоги та підтримки можуть звернутися до центру допомоги Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за номером телефону +38-050-847-81-90.