Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податок на нерухомість і плата за землю: за участі податківців області пройшла робоча нарада

, опубліковано 15 березня 2023 о 16:52

Наповнення місцевих бюджетів – одне із важливих завдань сьогодення як  місцевих органів влади, так і податкової служби. Місцеві податки і збори забезпечують громади необхідними коштами і є їх фінансовою основою.

За організацією департаменту по роботі з доходами місцевого бюджету Дніпровської міської ради 15.03.2023 відбулась робоча нарада з питання збільшення надходжень до бюджету міста.

Нарада відбулась за участю заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Валерія Леонова та фахівців Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

На нараді обговорювались заходи стосовно відпрацювання резервів по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю по фізичних особах.

Також увагу приділено проблемним питанням, які виникають у ході спільної роботи щодо додаткових надходжень місцевих податків і зборів до бюджету Дніпровської міської територіальної громади.

Крім того, учасники заходу обговорили подальші сумісні заходи щодо надходжень до бюджету Дніпровської міської територіальної громади податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю по фізичних особах.

Нарада пройшла у форматі конструктивної комунікації.