Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Дніпропетровщини проведено онлайн-лекцію для учнів Дніпровського відділення Малої академії наук України

, опубліковано 24 березня 2023 о 16:29

Сьогодні, 24.03.2023, на базі Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Дніпропетровській області за ініціативою Дніпропетровського комунального позашкільного навчального закладу «Малої академії наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради (далі – КПМЗ «МАНУМ» ДОР») з метою залучення учнівської молоді до вирішення сучасних проблем в економіці, осмислення провідних трендів розвитку світового господарства в умовах війни, розуміння податкової політики нашої держави та її стратегічних напрямів, формування навичок науково-дослідницької та пошукової діяльності учнівської молоді, фахівцями Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) проведено онлайн-лекцію для учнів відділення «Економіка» КПМЗ «МАНУМ» ДОР».

У заході прийняли участь заступник начальника ГУ ДПС Леонов Валерій, директор КПМЗ «МАНУМ» ДОР» Тягло Наталія, начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Осипова Манушак та начальник відділу комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Васецька Ольга.

Під час лекції присутніх ознайомили з історією виникнення податків та податковою політикою України.

Виховання молоді, як майбутнього сумлінного платника податків – важлива функція податкової служби. Податківці Дніпропетровщини завжди приділяли особливу увагу цьому напрямку діяльності. І сьогодні, незважаючи на воєнний стан, взаємодія з молодим поколінням активізована і спрямована на формування відповідального ставлення у юнаків та дівчат до обов’язку сплати податків. Адже такі лекції сприяють обізнаності майбутніх платників у податковій сфері.

По закінченню онлайн-лекції сторони висловили сподівання на співпрацю у подальшому.