Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На форумі волонтерів Дніпропетровської області податківці розповіли про особливості оподаткування благодійної діяльності

, опубліковано 24 березня 2023 о 15:25

Волонтерство є однією з форм благодійності і однією з основ громадянського суспільства. Під час війни волонтерство займає вагоме місце у житті нашої країни.

Сьогодні, 24 березня 2023 року, за ініціативою благодійних фондів Дніпропетровщини відбувся форум волонтерів Дніпропетровської області, в якому взяли участь фахівці Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (ГУ ДПС), волонтери, керівники благодійних організацій та військовослужбовці.

На заході обговорювались питання реєстрації волонтерів у Реєстрі волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, особливості оподаткування діяльності благодійних фондів та подання такими фондами і благодійними організаціями податкової звітності.

Також, під час комунікацій податківці ознайомили присутніх з особливостями провадження волонтерської діяльності платниками податків – фізичними особами у період дії воєнного стану.

Форум пройшов в атмосфері ефективної взаємодії учасників.