Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час комунікацій податківців Дніпропетровщини з бізнесом розглядались питання МПЗ

, опубліковано 23 березня 2023 о 17:34

Сьогодні, 23.03.2023, за сприянням Підгородненської міської територіальної громади та під головуванням заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) Валерія Леонова, проведено онлайн зустріч з представниками бізнесу за темою «Особливості застосування мінімального податкового зобов’язання».

Фахівці  податкової служби області, під час комунікацій з платниками, розглянули новації податкового законодавства, пов’язані з визначенням суб’єктами господарювання мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).

На заході опрацьовані питання, які цікавили представників бізнесу. Фахівці ГУ ДПС проінформували бізнес-спільноту про нюанси розрахунку МПЗ для юридичних і фізичних осіб (податки, що враховуються при обчисленні; суб’єкти господарювання, які звільненні від МПЗ); звітність з МПЗ, терміни його сплати для юридичних і фізичних осіб; відповідальність за несплату МПЗ.

«Податкова служба Дніпропетровщини завжди відкрита до діалогу з органами місцевого самоврядування та бізнесом. Зараз, як ніколи, наша тісна взаємодія – запорука злагодженої та ефективної роботи у напрямку наповнення бюджетів», – зауважив Валерій Леонов під час зустрічі.