Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з аграрним бізнесом щодо зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН

, опубліковано 23 лютого 2023 о 15:18

Сьогодні, 23.02.2023 року, за зверненням фермерського господарства на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – ГУ ДПС) у форматі онлайн проведено зустріч з питань, які стосуються зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН).

У заході від ГУ ДПС прийняли участь заступник начальника Валерій Леонов, начальник управління інформаційної взаємодії Осипова Манушак та члени комісії з питань зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

На онлайн-зустрічі розглядались актуальні питання щодо блокування реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних (далі – ПН/РК) в ЄРПН.

Особливу увагу приділено питанням віднесення платника податків до «ризикового», зупинення реєстрації ПН/РК платників податків в ЄРПН, виходячи з показників по області; а також прийняття Таблиці даних платника ПДВ.

Платникам надали роз’яснення та фахові відповіді на актуальні питання.

По завершенню заходу представниця фермерського господарства подякувала за змістовну інформацію і висловила сподівання на співпрацю і у подальшому.