Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Лекція за участі фахівця податкової служби Дніпропетровщини для працівників судів

, опубліковано 15 лютого 2023 о 17:20

Днями в онлайн-форматі на базі Дніпровського регіонального відділення Національної школи суддів України відбувся семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів за темою «Особливості застосування положень антикорупційного законодавства стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану: коментарі та роз’яснення. Конфлікт інтересів».

З лекцією перед учасниками семінару виступив фахівець управління з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Дніпропетровській області.

Податківець розповів про особливості роботи системи електронного декларування, е-декларування в умовах дії воєнного стану. Окремо зупинився на практичних аспектах заповнення декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, порядку та терміну її подання, основних засадах фінансового контролю.

На семінарі також акцентовано увагу на питаннях застосування окремих положень Закону України від 14 жовтня 2014 року № 1700-VII «Про запобігання корупції» (зі змінами) в умовах воєнного стану.